Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Esente Vindecatoare Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 8 pareri
Sampon solid barba Veles, 90 g
35 lei
Brand
Veles
Cod produs
003
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sampon solid pentru barba - produs realizat din ingrediente naturale cu beneficii bine cunoscute pentru curatarea non violenta a pielii si a firelor din barba si mustata, pentru incurajarea pastrarii sanatatii firului de par - ulei de ricin, proteina de matase, ulei esential de Palmarosa, etc.

Samponul solid pentru barba este produsul care nu trebuie sa lipseasca de pe etajera nici unui barbos!

De ce spunem asta?
Barba aduna zilnic milioane de bacterii, firmituri, ciorba si sosuri...ele nu sunt usor de curatat si un simplu servetel poate te scapa de a nu observa cei din jur, insa imbacseala, mirosul si senzatia de murdar nu dispare asa usor.
Pielea de la baza face adeseori cojite - fie de la pielea uscata, dermatite sau stres - si acest sampon va ajuta pielea (urmat de utilizarea uleiului de barba)
Samponul pentru parul de pe cap nu este dedicat si parului din barba - barba are nevoie de un tratament special si pentru a fi sanatoasa dar si pentru ca este cartea ta de vizita, prima care atrage atentia cand iei contact cu alti oameni asa ca trebuie ajutata si ingrijita constant.

Gramaj: 90 grame

Ingrediente: SCS, SCI (tenside de origine vegetala), apa de hamamelis, ulei de cocos, ulei de ricin, proteina de matase, emulsifiant BTMS 50, pudra de Tulsi, ulei esential de Palmarosa, acid lactic, conservant.
Din Gura in Gura